Artikelen

 • Besparen tijdens de feestdagen

  Geplaatst op 16/11/2015 door | 0 reacties

  De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekent ook dat de zoektocht naar cadeau’s, gezellige avonden met de familie en dure tijden zijn aangebroken. Maar hoe bespaar je nou eigenlijk op de feestdagen? Cadeau’s kosten immers geld, een avondje gourmetten is niet gratis en de verlanglijstjes blijven binnenkomen. Wij hebben daarom een aantal tips voor je op een rijtje gezet om én te besparen tijdens de feestdagen én er toch een geweldige tijd van te maken.

  Lees meer
 • Goedkoop een auto huren

  Geplaatst op 13/10/2015 door | 0 reacties

  Vervoer nodig voor je volgende reis en wil je hiervoor goedkoop een auto huren? Het huren van een auto geeft je vrijheid en flexibiliteit, en kan soms de meest efficiënte en goedkope manier zijn om van A naar B te reizen. Echter kan het huren van een auto soms ook onnodig ingewikkeld zijn, zoals het zoeken naar de beste deal of het checken welke verzekering je nodig hebt. In dit artikel hebben we speciaal voor jou alle belangrijke zaken op een rijtje gezet zodat jij goedkoop en zonder gedoe een huurauto vindt.

  Lees meer
 • Goedkoop op vakantie gaan doe je zo

  Geplaatst op 23/09/2015 door | 0 reacties

  Goedkoop op vakantie, maar wel met de nodige luxe. Ons team heeft speciaal voor jou de beste tips & tricks op een rijtje gezet om goedkoop op vakantie te gaan, inclusief tickets, hotels en alles waar je naar op zoek bent.

  Lees meer
 • Gratis nee-nee-sticker!

  Geplaatst op 21/09/2015 door | 0 reacties

  Met deze gratis nee-nee-sticker ben jij degene die bepaald waar je wel of geen korting op wilt. Het enige wat Kortings-code.eu doet is jou daar een beetje bij helpen. Zo ook met onze speciale nee-nee-sticker. Deze sticker zorgt voorkomt al die onnodige wandelingen naar de papierbak en is helemaal gratis. Inderdaad; gratis! Je hoeft ‘m dus ook niet speciaal op te halen bij het gemeentehuis, want wij sturen ‘m naar je op.

  Lees meer