Mogelijkheden

Of je nou net begonnen bent als ondernemer, een succesvolle webshop beheert of al bekend bent door heel het land, wij bieden voor iedereen mogelijkheden op maat. Behalve onze reguliere lidmaatschappen, bieden wij ook de mogelijkheid om met uw bestaande affiliate-systeem aan te sluiten op deze website. Hieronder beschrijven wij in het kort de belangrijkste verschillen.

Regulier lidmaatschap

Coupon toevoegen.

Voeg binnen enkele minuten je eigen coupons toe

Met een regulier lidmaatschap bij Kortings-Code.EU krijgt u de mogelijkheid om de kracht van kortingscode’s op uw website te proberen. De kosten die hieraan vast zitten zijn minimaal en geven een mooie kans tot succesvolle promotie van uw website. Omdat u van tevoren exact weet wat de kosten zijn, komt u niet voor verrassingen te staan.

Of er in een maand tijd via onze website nou 10 of 500 nieuwe klanten bijkomen maakt hierbij niets uit, u blijft hetzelfde bedrag betalen. Daarnaast krijg je bij onze Gold- en Platinum-lidmaatschappen de mogelijkheid om artikelen te publiceren ter promotie van een product, dienst of website. Dit heeft behalve een grote waarde voor SEO, een belangrijke invloed op uw potentiële klanten. Als u deze op de juiste manier informeert in een artikel, is de kans groter dat zij klant worden of blijven.

U blijft daarnaast zolang klant als u zelf wilt, geen verplichtingen of verborgen kosten. Ons Platinum-lidmaatschap geeft zelfs de mogelijkheid om via één account alle kortingscodes en artikelen te beheren van verschillende websites!

Affiliate-lidmaatschap

Een affiliate-lidmaatschap is over het algemeen weggelegd voor de wat grotere webwinkels. Een affiliate-systeem houdt precies voor u bij welke klanten via welke websites zijn binnengekomen. Deze websites, waarvan Kortings-Code.EU er één is, worden ‘partners’ genoemd. Er wordt precies bijgehouden welke bezoekers bij welke partners horen door unieke links per partner te genereren.

Zanox-Affiliate

Zanox is een bekende aanbieder van Affiliate-systemen

Deze affiliate-systemen houden tevens het gedrag bij van deze bezoekers en koppelt dit voor een afgesproken tijd aan een partner (vaak 30 dagen). Op het moment dat deze klant een aankoop doet op een website, ontvangt de partner hier automatisch een commissie voor (vaak zo’n 10%). Ook kiezen sommige website ervoor om een vast bedrag per bezoeker uit te keren. Dit betekent dat elke keer dat er een bezoeker binnenkomt via een partner, deze hiervoor een klein bedrag ontvangt. Omdat het vaak moeilijk in te schatten is hoeveel bezoekers er via een partner binnenkomen en wat het gedrag zal zijn, kan dit voor sommige websites onverwachte kosten veroorzaken.
Dit is dan ook één van de redenen dat over het algemeen grotere webshops kiezen voor zo’n systeem. Deze hebben statistieken van miljoenen bezoekers en kunnen hiervan beter het gedrag inschatten. Daarnaast hebben deze vaak een groter budget voor dergelijke promoties.

Zoals je ziet hebben alle mogelijkheden zijn voor- en nadelen. Echter, welke je ook kiest, wij weten zeker dat het een grote en positieve impact kan hebben op je website en bezoekers.