Onze filosofie

Korting voor iedereenkorting-voor-iedereen

Onze overtuiging is, is dat korting voor iedereen moet zijn. Dus geen vage voorwaarden zoals een inschrijving voor een nieuwsbrief of een proefabonnement op een tijdschrift. Nee, zodra de kortingcode bestaat, controleren wij deze en publiceren wij ‘m zodat de korting voor iedereen beschikbaar is door middel van onze simpele navigatie en zoekfunctie. Wij houden je altijd op de hoogte over hoe lang de korting nog geldig is en of er aanvullende voorwaarden aan zijn verbonden. Daarnaast leggen we je graag per webwinkel stapgewijs uit hoe je deze korting invult en volledig benut.

 

shoppers-informerenShoppers informeren

Wij zien het als onze missie om shoppers op de hoogte te houden van alle mogelijkheden. Op die manier kan je zelf in de hand houden betaal je nooit meer teveel voor kwaliteit. Door middel van artikelen informeren wij onze bezoekers over handige trucjes en tips zodat nooit iemand onnodig teveel betaalt. Ook proberen we je hier te informeren over nieuwe producten en diensten die jou tijd – en dus geld – kunnen besparen. Wij willen je aanmoedigen om in de reacties op deze artikelen tips te geven of discussies aan te gaan. Uiteindelijk weten wij veel, maar niet álles.

 

Win-win…-win-situatie

win-win-win-situatieUiteindelijk is onze filosofie dat iedereen hier baat bij moet hebben. Jij, als klant, de webshop en wij als centraal verzamelpunt voor kortingscode’s en informatie. Het is eigenlijk heel simpel. Kortingscodes zorgen er namelijk voor dat klanten sneller een aankoop doen, waardoor je als webwinkel een grotere omzet bereikt. Als klant is het daarnaast fijn om nooit het gevoel te hebben teveel te betalen voor een product of dienst, waardoor deze sneller terugkomt naar de winkel of dienstverlener. Tenslotte is het voor ons, als centraal verzamelpunt, van belang dat we betrouwbare en gecheckte kortingscodes online zetten. Dit doen we door middel van een kleine vergoeding te vragen aan webwinkels waarmee we onze dagelijkse korting-controle, hostingkosten en publicaties van artikelen kunnen bekostigen. Een win-win-win-situatie dus.