Gratis nee-nee-sticker!

Gratis nee-nee-sticker!

Gepost op 21/09/2015 door | 0 reacties

Met deze gratis nee-nee-sticker ben jij degene die bepaald waar je wel of geen korting op wilt. Het enige wat Kortings-code.eu doet is jou daar een beetje bij helpen. Zo ook met onze speciale nee-nee-sticker. Deze sticker zorgt voorkomt al die onnodige wandelingen naar de papierbak en is helemaal gratis. Inderdaad; gratis! Je hoeft ‘m dus ook niet speciaal op te halen bij het gemeentehuis, want wij sturen ‘m naar je op.

Wist je dat Nederlanders per week gemiddeld meer dan 30 reclamefolders ontvangen? En erger nog; dat bijna geen enkele Nederlander deze folders ook daadwerkelijk leest? Daarnaast zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om online reclamefolders te lezen, zoals via reclamefolder.nl. Dit bespaart een heleboel papier en zoekt ook nog eens een stuk makkelijker. Als je dan ons ook nog eens het werk laat doen van de beste kortingscode’s verzamelen, gaat dat je een heleboel moeite besparen.

Onze sticker is speciaal ontworpen zodat de postbezorger in één oogopslag ziet dat hij jouw brievenbus kan overslaan. Om zoveel mogelijk mensen ervan op de hoogte te stellen dat ze met onze kortingscode’s veel geld kunnen besparen, hebben wij onze url er ook op vermeld. Hieronder vind je het ontwerp van de nee-nee-sticker.

gratis nee-nee-sticker

Zodra je deze gratis nee-nee-sticker op je brievenbus plakt, zal je brievenbus nooit meer vol zitten met al die ongeadresseerde reclamefolders of huis-aan-huis. De tijd is aangebroken dat jij bepaalt waar je korting op wilt. Zo betaal je nooit meer teveel en blijft je brievenbus bestemd voor zaken die er écht toe doen.

Wil jij dus voorkomen dat je bijna 2000 reclamefolders per jaar moet weggooien, en je kortingen simpel via onze zoekbalk vinden? Vul dan gauw het formulier hieronder in en wij sturen deze gratis nee-nee-sticker zo snel mogelijk naar je op!

Bestelformulier gratis nee-nee-sticker

Uw naam*

Straatnaam + Huisnummer*

Postcode*

Stad*

Uw e-mailadres

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *