Auto & Vervoer

Auto & Vervoer

Van A naar B, maar dan wel op de prettigste en veiligste manier. Samen met de kortingscode’s die wij voor u verzameld hebben zorgen we samen met onze partners voor de meest aangename reis. Of dit nou met de bus of je eigen auto is, je betaalt op nooit teveel op deze manier.

Aantal Coupons

5

coupons

 • €20,- Korting op Wegenwacht

  Begin het nieuwe jaar veilig en zonder zorgen, vooral met de winter die in aantocht is. Met deze kortingscode van de ANWB krijg je €20,- korting op je standaard-lidmaatschap, wel zo fijn! Jongen dan 24? Dan krijg je €11,- en betaal je slechts €43,-.

  Sluit dus nu de beste pechhulp van Nederland af sta nooit meer onnodig stil aan de kant van de weg

  €20,- Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon WEGPECH04
 • Kortingscode voor gratis rit met Uber

  Je hebt vast al eens een vriend enthousiast horen praten over de vernieuwende taxi-dienst Uber. En terecht, want gebruikers van de dienst prijzen de service vanwege het de lage kosten en hoge service. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden en de Uber-app te downloaden.

  Gratis Rit

  VERLOPEN
  Onthul coupon Antoinev
 • Met korting mee naar Rotterdam

  De NS heeft weer iets leuks bedacht. Mocht je namelijk nog het plan hebben om binnenkort een keer naar Rotterdam te gaan, dan is dit de perfecte gelegenheid. Met deze kortingscode van de NS reis je namelijk mee naar Rotterdam voor slechts €7,95! Dit kan je dus al gauw tientallen euro’s besparen. Deze kortingscode is dus een geweldige kans om eens naar het Luxortheater, Blijdorp of de Markthallen te gaan.

  Geniet van het mooie Rotterdam!

  Tot €40 korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon MKROTTERDAMSDW
 • Geen registratiekosten en 30 minuten gratis rijden

  Met deze kortingscode van Car2Go probeer je deze service helemaal voor niks uit! Behalve dat je geen registratiekosten betaald (Normaal 19 euro), krijg je ook nog eens 30 gratis rijminuten.

  Het toffe aan Car2Go is dat je niet meer de rompslomp heb van normale verhuurbedrijven. In plaats hiervan check je op je telefoon waar de dichtstbijzijnde auto staat, loop je erheen en kan je er direct mee wegrijden. Je betaald een superlaag tarief per minuut en kan de auto achterlaten op een normale parkeerplaats.

  30 Gratis minuten

  VERLOPEN
  Onthul coupon 15C3NL5030_Spijker
 • €50,- korting op slipcursus

  €50,- korting op Grip Slip Basis training

  €50,- korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon GRIPSLIP79