Car2Go

Car2Go

Misschien heb je ze al een keer zien rijden, de hippe en zuinige auto’s van Car2Go. Wist je dat deze auto’s door heel veel mensen gedeeld worden zodat iedereen er goedkoop in kan rijden? Dat is het concept van Car2Go, een huurauto zonder gedoe en hoge prijzen. Een huurauto zonder poespas. Je hoeft nooit meer aan de balie te wachten tot je volgetankte Hyundai komt aangereden, want je zoekt op internet gewoon waar een Car2Go staat, je loopt of fietst er naar toe, opent hem met je smartphone en rijdt ermee weg.

Aantal Coupons

1

coupons

Coupons van Car2Go - 1 resultaten

 • Geen registratiekosten en 30 minuten gratis rijden

  Met deze kortingscode van Car2Go probeer je deze service helemaal voor niks uit! Behalve dat je geen registratiekosten betaald (Normaal 19 euro), krijg je ook nog eens 30 gratis rijminuten.

  Het toffe aan Car2Go is dat je niet meer de rompslomp heb van normale verhuurbedrijven. In plaats hiervan check je op je telefoon waar de dichtstbijzijnde auto staat, loop je erheen en kan je er direct mee wegrijden. Je betaald een superlaag tarief per minuut en kan de auto achterlaten op een normale parkeerplaats.

  30 Gratis minuten

  VERLOPEN
  Onthul coupon 15C3NL5030_Spijker