CitizenM

CitizenM

CitizenM is een vernieuwende en luxe hotelketen met een gevestigde naam in Londen, New York, Parijs, Glasgow en nu ook Amsterdam! Of je nou een houdt van een weekendje weg, een echte avonturier bent of geniet van luxe en stijl, bij citizenM zit je goed. Het hotel biedt enorme zachte XL-bedden, een groot aanbod aan gratis films, onbeperkte Wifi en 24 uur per dag de mogelijkheid om een hapje of een drankje te bestellen.

Aantal Coupons

2

coupons

Coupons van CitizenM - 2 resultaten

 • Kortingscode van 5% voor CitizenM

  Weekendje weg gepland naar Amsterdam, Glasgow, London, New York, Parijs of Rotterdam? Boek deze dan gauw online bij de fantastische hotels van CitizenM. Met deze kortingscode voor CitizenM krijg je 5% korting op je gehele verblijf als je deze voor 31 december online boekt!

  5% korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon CITIZENSMART5
 • 5% Korting op hotelovernachting!

  Heerlijk weekendje weg? Laat deze kans dan niet schieten! CitizenM heeft in korte tijd al vele prijzen mogen ontvangen vanwege zijn moderne, betaalbare en luxueuze hotels. Geniet van de innovatieve hotelkamers vol moderne snufjes (doe de gordijnen dicht en het licht uit met een tablet), maar vooral van de gigantische bedden!

  5% Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon CITIZENSMART5