HelloFresh

HelloFresh

Wie in 2015 buiten de deur is geweest kan er niet omheen; de maaltijdboxen van HelloFresh. Deze gigantisch populaire service bestaat nu een aantal jaar in Nederland en is een grandioos succes. De service is heel simpel; je neemt namelijk een lidmaatschap waarbij je zelf kiest hoeveel gezonde maaltijden je wilt ontvangen. Mede door de flexibiliteit en de scherpe prijs heeft het bedrijf veel klanten geworven.

Zo kan je je lidmaatschap starten of stoppen wanneer je wilt, wordt het bij je thuis afgeleverd, en kan je de grootte (en daarmee prijs) van je maaltijdbox helemaal zelf bepalen. Dat betekent dus niet meer na een lange werkdag lang de supermark, maar wel gezonde producten in huis. Op dit moment zijn de Originalbox, Veggiebox en de proefbox het meest populair, maar af en toe biedt het bedrijf ook andere boxen zoals de fruitbox.

Aantal Coupons

1

coupons

 • 20 Euro korting bij HelloFresh!

  Waarschijnlijk heb je al eens overwogen een lidmaatschap af te nemen bij HelloFresh. Nou, dan hebben wij een mooie kortingscode voor je gevonden. Je krijgt met deze kortingscode voor HelloFresh maar liefst 20 euro korting op je lidmaatschap!

  Een maaltijd samenstellen was waarschijnlijk nog nooit zo gemakkelijk en gezond. Uiteraard bepaal je helemaal zelf hoe lang je lidmaatschap duurt! Eet smakelijk en ga gezond het nieuwe jaar in!

  20 Euro korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon START20JAN