Kinderen

Kinderen

Een nieuwe fiets, dagje naar een pretpark, een stapel schoolboeken – ja inderdaad, kinderen kosten geld. Wat nou als je die nieuwe fiets met 10% korting zou kunnen aanschaffen? Of 10 euro bespaart per kaartje voor het pretpark? Dat zou fijn zijn, en wij helpen je daarbij. Bekijk gauw welke kortingscode’s we verzameld hebben en maak jezelf en je kind nóg gelukkiger.

Aantal Coupons

7

coupons

Coupons van Kinderen - 7 resultaten

 • 25% korting op Efteling-kaartjes

  Jawel, ons team heeft weer een kortingscode voor de Efteling te pakken gekregen! Dit maal krijg je maar liefst 25% korting op al je Efteling-kaartjes.

  De kaartjes zijn geldig tot en met 31 maart 2016, je kan dus ook met de kinderen tijdens de voorjaarsvakantie profiteren van deze korting!

  Let op: Wacht niet te lang met bestellen, deze actietickets zijn slechts t/m 17 januari te bestellen!

  25% korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon EFTELING2016
 • R/C Speelgoed met 5% EXTRA korting

  Met deze kortingscode van DealExtreme krijg je 5% extra korting (bovenop de al geldende korting) op al het radiografisch bestuurbaar speelgoed.

  5% Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon OCTRCTOY
 • Questshop geeft 10% korting op speelgoed

  Het weekend van de wetenschap staat weer voor de deur en de Quest viert dat met een kortingscode die recht geeft op 10% korting op al het speelgoed in de Questshop!

  Het weekend van de Wetenschap trok in 2014 meer dan 130.000 bezoekers en is leuk en leerzaam voor jong en oud!

  10% Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon WETENSCHAP15
 • Exclusief 5% korting op bluetooth speakers!

  Op zoek naar een nieuwe handzame bluetooth-speaker? Kijk dan niet verder, want DealExtreme geeft je nu 5% korting alle bluetooth-speakers! Ze zijn er in alle vormen en maten, dus neem gauw een kijkje.

  5% Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon DXSEP03
 • Met 10% Korting naar Artis!

  Wie in Amsterdam is geweest, moet Artis hebben bezocht. Deze oudste dierentuin van Nederland staat bekend om zijn grote diversiteit aan exotische dieren midden in het stadscentrum van Amsterdam. Met deze kortingscode voor Artis kan jij, samen met je gezin, vrienden of je date gezellig een dagje tussen al deze dieren doorbrengen. Vergeet je camera niet om al dit bijzonders vast te leggen!

  10% Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon acart10
 • €7,50 korting op de Efteling

  Een dagje uit met het gezin is al duur genoeg, dus waarom meer betalen dan nodig? Met deze unieke kortingscode kan je online je Efteling-kaartjes met €7,50 korting bestellen!

  Wees er snel bij, want ondanks dat ze voor zoveel personen gebruikt kunnen worden als je zelf wilt, zijn ze maar tot 31 augustus 2015 te bestellen. De kaartjes zelf zijn wel langer geldig. (Dit zie je tijdens het bestelproces.)

  Samen met de korting die je standaard krijgt op de website, bespaar je in totaal wel €9,50 per kaartje!

  €7,50 Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon sodexo15
 • JVC – Kids Koptelefoon

  De JVC HA-KD5-P Kids Koptelefoon met begrensd volume is perfect voor kinderen. Je kunt deze koptelefoon versieren met de meegeleverde stickers of met je eigen ontwerp!

  2 Euro Korting

  VERLOPEN
  Grijp deze aanbieding