Muziek

Muziek

Zuivere noten of een harde bass? Op cd of via Spotify? Via de koptelefoon of door het hele huis? Allemaal keuze’s die gemaakt kunnen worden rondom de categorie ‘Muziek’. Welke keuze je ook maakt, wij zorgen dat er een kortingscode voor u klaarligt. Op deze manier kunt u altijd op een betaalbare manier genieten van uw favoriete muziek.

Aantal Coupons

4

coupons

Coupons van Muziek - 4 resultaten

 • Exclusief 5% korting op bluetooth speakers!

  Op zoek naar een nieuwe handzame bluetooth-speaker? Kijk dan niet verder, want DealExtreme geeft je nu 5% korting alle bluetooth-speakers! Ze zijn er in alle vormen en maten, dus neem gauw een kijkje.

  5% Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon DXSEP03
 • JVC – Kids Koptelefoon

  De JVC HA-KD5-P Kids Koptelefoon met begrensd volume is perfect voor kinderen. Je kunt deze koptelefoon versieren met de meegeleverde stickers of met je eigen ontwerp!

  2 Euro Korting

  VERLOPEN
  Grijp deze aanbieding
 • Logitech UE Air Speaker

  De Logitech UE Air Speaker met Apple Airplay-technologie gebruikt je WiFi-thuisnetwerken om niet-gecomprimeerde audio te streamen via je iPod touch, iPhone, iPad of laptop. Dock je Apple-toestel en volg de eenvoudige instructies op het scherm.

  72% KORTING

  VERLOPEN
  Grijp deze aanbieding
 • Philips CD-Speler voor 34,99

  Je geniet van de eenvoudige dingen in het leven en je houdt het graag ongecompliceerd. Dankzij de gebruiksvriendelijke functies en het compacte, draagbare ontwerp van deze Philips AZ105S/12 CD-soundmachine kun je optimaal genieten van je favoriete muziek.

  Van 39,99 voor 34,99

  5 Euro Korting

  VERLOPEN
  Grijp deze aanbieding