Outfittery

Outfittery

Mannen schijnen over het algemeen een hekel te hebben aan winkelen. Daarvoor is nu de perfecte service in het leven geroepen. OUTFITTERY is ideaal voor mannen die kippenvel krijgen bij zowel online als normaal shoppen. Deze “online shop”-assistent genaamd OUTFITTERY doet al het werk voor je en is daardoor een vernieuwend concept bedoelt om het leven van de gemiddelde man iets makkelijker te maken. Zij bieden een persoonlijke shopping-service waarbij mannen na een simple online intake een individueel samengestelde box met hoogwaardige outfits thuisgestuurd krijgen. Wat ze willen, houden ze, wat ze niet willen, sturen ze gratis terug!

Aantal Coupons

3

coupons

 • €20,- korting bij OUTFITTERY

  Scoor nu €20 korting bij OUTFITTERY bij een een minimale besteding van €100,-. Nog niet bekend met dit concept? Lees dan hier meer over de OUTFITTERY. Deze code is geldig tot 31 Augustus 2015, dus wees er snel bij!

  €20 Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon LETUSSHOP20
 • €40 Korting bij OUTFITTERY

  Nog niet bekend met het fenemoon ‘curated shopping service’? Dan is dit je kans om het uit te proberen! Simpel gezegd is het gewoon iets anders dan online shoppen. Je laat je op afstand gratis helpen door style-experts. Aan de hand van vragenlijsten, geselecteerde kleur- en kledingvoorkeuren en, als je wilt, een persoonlijk gesprek krijg je verschillende kleding en outfits thuisgestuurd. Je kunt deze thuis passen en zelf bepalen wat je wilt houden. De rest stuur je simpelweg terug. In het buitenland is dit concept al een groot succes en met hoge kortingen krijgt de outfittery in Nederland ook aardig voet aan wal. Met deze kortingscode krijg je zelfs €40 op je bestelling!

  Let op: Niet te gebruiken in combinatie met andere acties. Je kunt de voucher invoeren bij het afronden van je bestelling of je kunt deze doorgeven in de telefonische afspraak met jouw Style-expert. De vouchercode kan niet achteraf toegepast worden op reeds geplaatste bestellingen.

  €40 Korting

  VERLOPEN
  Onthul coupon SUMMER15NL
 • €50 korting op je volgende OUTFITTERY-bestelling

  Wordt nu gratis lid van de OUTFITTERY en laat je verassen met stijladvies en een box vol met kleding speciaal voor jou geselecteerd. Je krijgt daarnaast alle tijd (2 weken) om te kijken of de kleding écht iets voor jou is. Pas als dit zo is betaal je voor wat je wilt houden en de rest stuur je kosteloos terug. Nieuwe leden krijgen via onze link €50 korting op hun eerste bestelling, wauw!

  Let op: De code geldt bij een minimaal bestelbedrag van 100,-.

  €50 korting

  GELDIG
  Grijp deze aanbieding