Kortingscode voor gratis rit met Uber

Kortingscode voor gratis rit met Uber

Gepubliceerd op 19/12/2015 | 0 reacties

Gratis Rit

_______________

VERLOPEN

Onthul coupon Antoinev
Kortingscode voor gratis rit met Uber
2.3 (3 stems)

Je hebt vast al eens een vriend enthousiast horen praten over de vernieuwende taxi-dienst Uber. En terecht, want gebruikers van de dienst prijzen de service vanwege het de lage kosten en hoge service. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden en de Uber-app te downloaden.

Vanaf dat moment kan je op elk moment kijken wat de beschikbare Uber-auto’s zijn en je rit aanvragen. Het mooie is, is dat je van tevoren precies weet wie jou komt ophalen, wat de recensies zijn over de chauffeur, in welke auto je gaat rijden en wat de ritprijs ongeveer zal zijn. Op sommige momenten betaal je de helft van wat je voor een ouderwetse taxidienst zou betalen. Dit komt door de efficiëntie van de dienst waardoor taxi’s zelden stilstaan en er ook geen taxicentrale meer aan te pas komt. Omdat je je account koppelt aan Paypal of je creditcard, hoef je jezelf ook geen zorgen meer te maken dat je nog opzoek moet naar een pin-automaat.

Met deze kortingscode krijg je een gratis rit bij Uber (met een maximum van €10,-) om het eens te proberen. Pas wel op; het bevalt waarschijnlijk zo goed dat je er vaker gebruik van gaat maken.

GERELATEERD

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *